Wat zou het fijn zijn om het met u samen te mogen doen!

Door een donatie te doen kunt u onze stichting ondersteunen in haar missie om ‘leerlingen in de basisschoolleeftijd zich systeemdenken eigen te maken en zich te realiseren dat ze onderdeel zijn van een groter geheel en dat een duurzame samenleving impliceert dat ze elkaar en een gezonde aarde nodig hebben’.

Om dat te bereiken bieden wij aan basisscholen programma’s over de Junior Global Goals en stellen wij voor een ieder die dat wil materiaal over de Junior Global Goals via onze download pagina kosteloos ter beschikking. Niet alleen basisscholen maken hier gebruik van, maar ook middelbare scholen en steeds meer PABO studenten gaan ermee aan de slag.

Geweldig fijn als u ons wilt helpen om dat te kunnen blijven doen en dit verder uit te bouwen!

Rekeninggegevens

Mocht u op andere wijze een overboeking willen doen dan via dit donatieformulier, dan vindt u onderstaand onze gegevens:

IBAN: NL24 TRIO 0338 7437 82 op naam van Stichting Sdvdd
BIC: TRIONL2U

Wilt u een hoger bedrag schenken of wilt u een periodieke schenking voor minimaal vijf jaar vastleggen? U komt daarmee mogelijk in aanmerking voor extra belastingvoordeel. Neem in dat geval voor meer informatie contact met ons op.

Doneren

Door een donatie te geven gaat u akkoord met onze privacyverklaring.