A. Centraalpakket

(doel: bewustwording Junior Global Goals/ duur: dagvullend)

 1. Introductiefilm (met weerman Reinier van den Berg).
 2. Centraal activiteitenprogramma voor één schooldag (100%) incl. online activiteitenpagina met instructievideo’s, handleidingen en materialen.
 3. Indien gewenst ondersteuning van lokale projectleider bij de organisatie van een kick-off, challenge en jurering. Excl. budget voor challengeprijzen. 
 4. Gemeentelijke Sdvdd website met o.a. nieuwsberichten over de lokale Schooldag, deelnemers en activiteitenprogramma voor scholen.
 5. Draaiboek met info over planning programma, aanpak begeleiding scholen, betrekken van lokale pers, werven van vrijwilligers.
 6. Instructie lokale projectleider.

Prijs: € 8.400,00 (excl. BTW)

Gem. prijs per groep: € 420,00

Gem. prijs per leerling: € 17,50

De prijzen zijn gebaseerd op een minimale deelname van 6 basisscholen/ 20 groepen/ 480 leerlingen. Voor deelname met meer scholen, groepen of leerlingen, gelden staffels.

PM post: organisatie door lokale PL circa 80-100 uur.                                   

B. Lokaal maatwerkpakket

(doel: bewustwording Junior Global Goals én mobilisatie van lokaal/regionaal bedrijfsleven/ duur: dagvullend)

 1. Introductiefilm (met weerman Reinier van den Berg).
 2. Centraal programma voor een halve schooldag incl. online activiteitenprogramma met instructievideo’s, handleidingen en materialen.
 3. Formats voor ontwikkeling lokale workshops (40-50% van het programma) met back-up van centrale workshops indien lokale invulling niet geheel lukt.
 4. Ondersteuning van lokale projectleider bij de organisatie van een kick-off, challenge en jurering. Excl. budget voor challengeprijzen.
 5. Gemeentelijke Sdvdd website, zie pakket A en draaiboek incl. suggesties voor organisatie lokale workshops.
 6. Nauwe samenwerking met en begeleiding van lokale projectleider.

Prijs: € 5.850,00 (excl. BTW)

Gem. prijs per groep: € 292,50

Gem. prijs per leerling: € 12,20

De prijzen zijn gebaseerd op een minimale deelname van 6 scholen/ 20 groepen/ 480 leerlingen. Voor deelname met meer scholen, groepen of leerlingen, gelden staffels.

PM post: organisatie door lokale PL circa 100-120 uur, tot stand brengen verbinding met lokale/regionale bedrijven en organisaties circa 75 uur.

Onze ervaring leert dat lokale/regionale bedrijven vaak bereid zijn een bijdrage te leveren in termen van capaciteit, materialen en/of financiële middelen. 

Uw loyaliteit wordt beloond!

Wanneer u in aaneengesloten jaren deelneemt en uw beslissing daartoe voor 1 mei van een jaar aan ons doorgeeft, krijgt u 10% korting. Elk jaar daarna wordt uw korting met 5% verhoogd tot een maximum van 20%. U mag daarbij wisselen tussen de pakketten.

De startprijs van pakket A zal in alle gevallen tenminste € 8.100 bedragen, van pakket B € 5.650.

Beslist u om een jaar over te slaan? Geen probleem. U behoudt uw recht op korting indien u maximaal één jaar overslaat. Individuele scholen uit uw gemeente die al een keer mee hebben gedaan aan een Schooldag van de duurzaamheid kunnen zich in dat jaar met 10% korting aanmelden voor variant 2.