Ik meld me aan voor 'Proef de Schooldag van de duurzaamheid'

Met ‘Proef de Schooldag van de duurzaamheid’ maken u en uw leerlingen spelenderwijs kennis met de Junior Global Goals.

In het schooljaar 2021-2022 kunt u kiezen uit drie thema’s:

  • Voeding en Gezondheid
  • Kleding
  • Muziek 

Na aanmelding ontvangt u van ons een inlogaccount waarmee u toegang krijgt tot de instructievideo, een handleiding voor de activiteit en aanvullende informatie waarmee u met uw leerlingen eenvoudig dieper op het thema kunt ingaan.

Proef de Schooldag van de duurzaamheid is geschikt voor groep 3 t/m 8, waarbij we afhankelijk van het thema suggesties doen voor verschillende bouwen.

Inschrijfkosten zijn € 25 per thema. Wij bieden u een korting indien u zich inschrijft voor meerdere thema’s tegelijk; twee thema’s voor € 45, drie thema’s voor € 60.

Bij het thema Voeding en Gezondheid komen er (duurzaam geproduceerde) materiaal- en verzendkosten bij: € 3,95 per kwartetspel en € 0,10 per Tipkaart. De verzendkosten zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheid.

Wilt u weten wat deelnemers vinden van Proef de Schooldag van de duurzaamheid? Check dan de testimonials en/of bekijk de fotostream.   

We vinden het fijn om na afloop van u te horen hoe u en de leerlingen de activiteit(en) hebben ervaren. Foto’s zijn welkom!

P.S. Proef de Schooldag van de duurzaamheid kan vanaf 20 september 2021 op scholen worden uitgevoerd.