Ja ik meld me aan voor een Schooldag van de duurzaamheid op mijn school

Het programma van variant 2 in schooljaar 2021-2022 bestaat uit de volgende activiteiten:

 • Openingsfilm ‘Zeven Wereldwensen’, een animatiefilm over de Junior Global Goals met weerman Reinier van den Berg – geschikt voor alle groepen.
 • Openingsfilm ‘De Schijf van Zeven’, een film over de Junior Global Goals met prinses Irene – geschikt voor groep 7 en 8.
 • Voorleesverhaal met nabespreking.
 • ‘Zeker Weten Lekker Eten’, een spel over gezonde voeding en wat er nog meer van belang is voor een goede gezondheid.
 • ‘Mijn Wereldwens’, beschikbaar in twee varianten passend bij groep 3 t/m 5 en 6 t/m 8.
 • ‘De Aarde is ons lief’, een lied over de JGGs om het programma mee af te sluiten. U kunt dit met de leerlingen zingen, dansen en/of musiceren.  

 De deelnamekosten staan hier beschreven.

  Deze contactpersoon is het aanspreekpunt voor Schooldag van de duurzaamheid in de voorbereiding naar de dag. Hij/zij zorgt ervoor dat betrokken collega’s op de hoogte worden gebracht van het programma. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat deze informatie beschikbaar is.

  Graag vernemen wij wanneer u het Sdvdd programma op uw school wilt laten plaatsvinden. Wij zorgen er dan voor dat u minimaal twee weken van tevoren de beschikking heeft over de benodigde informatie en minimaal één week van tevoren de materialen van ons aangeleverd krijgt.

  Het doe-programma is geschikt voor groep 3 t/m 5 en 6 t/m 8. Heeft u een combinatiegroep over deze twee bouwen heen? Kies dan zelf bij welke bouw u deze combinatiegroep opgeeft.