Ja ik meld me aan voor een Schooldag van de duurzaamheid op mijn school

Het programma van een Schooldag van de duurzaamheid waar u zich voor aanmeldt, beslaat een dagdeel en bevat de volgende activiteiten:

  • Film ‘De Schijf van zeven’ (een animatiefilm over de Kinder Global Goals met weerman Reinier van den Berg en Sem & Saar)
  • Workshop ‘Gekleurde Kinderwens’ voor groep 5/6
  • Workshop ‘Getekende Kinderwens’ voor groep 7/8
  • Voorleesverhaal dat een verbinding heeft met de Kinder Global Goals
  • Het ‘Welles-Nietes spel’ (een memory over de Kinder Global Goals) of ‘het Afvalspel’ (kinderen gaan aan de slag met het in kaart brengen van afvalstromen)
  • Afsluiting met de Win de Wereld Challenge

Het programma is geschikt voor groep 5 t/m 8. U kunt zich als school individueel aanmelden.

Deelname kost € 350 per school tot maximaal vier groepen. Het aantal kinderen per groep is daarbij gemaximeerd op 32. Deelname met meer groepen is ook mogelijk en kost € 75 per groep. Genoemde bedragen zijn excl. BTW.

Het beschreven programma is beschikbaar vanaf de start van het schooljaar 2019-2020.

We zien uit naar uw aanmelding en een nadere kennismaking. Hartelijke groet,

Kernteam Schooldag van de duurzaamheid

Deze contactpersoon is het aanspreekpunt voor Schooldag van de duurzaamheid in de voorbereiding naar de dag. Hij/zij zorgt ervoor dat betrokken collega’s op de hoogte worden gebracht van het programma. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat deze informatie beschikbaar is.

Graag vernemen wij wanneer u het Sdvdd programma op uw school wilt laten plaatsvinden. Wij zorgen er dan voor dat u minimaal twee weken van tevoren de beschikking heeft over de benodigde informatie en minimaal één week van tevoren de materialen van ons aangeleverd krijgt.

Het Sdvdd programma is geschikt voor groep 5 t/m 8. Indien u een combinatiegroep 4/5 heeft, dan kunt u dit onderaan het formulier aangeven en zullen we in overleg beslissen of deze groep mee kan doen aan Sdvdd. Vul het aantal groepen 5 t/m 8 in dat deelneemt aan Sdvdd.