Ja wij melden ons aan voor een Schooldag van de duurzaamheid in onze gemeente

Het programma van een Schooldag van de duurzaamheid waar u zich voor aanmeldt, beslaat een dagdeel en bevat de volgende activiteiten:

  • Film ‘de Schijf van zeven’ (een animatiefilm over de Kinder Global Goals met weerman Reinier van den Berg en Sem & Saar)
  • Workshop ‘Gekleurde Kinderwens’ voor groep 5/6
  • Workshop ‘Getekende Kinderwens’ voor groep 7/8
  • Voorleesverhaal dat een verbinding heeft met de Kinder Global Goals
  • Het ‘Welles-Nietes spel’ (een memory over de Kinder Global Goals) of ‘het Afvalspel’ (kinderen gaan aan de slag met het in kaart brengen van afvalstromen)
  • Afsluiting met de Win de Wereld Challenge
Het programma is geschikt voor groep 5 t/m 8. Bij deze variant zullen wij u als gemeente ondersteunen bij het benaderen en begeleiden van de (deelnemende) scholen.

Deelname kost € 500 per school tot maximaal vier groepen. Het aantal kinderen per groep is daarbij gemaximeerd op 32. Deelname met meer groepen is ook mogelijk en kost € 100 per groep. Het starttarief van deze variant is € 1.500 wat gelijk staat aan een deelname van tenminste drie scholen. Genoemde bedragen zijn excl. BTW.

Het beschreven programma is beschikbaar vanaf de start van het schooljaar 2019-2020.

We zien uit naar uw aanmelding en een nadere kennismaking. Hartelijke groet,

Kernteam Schooldag van de duurzaamheid

Deze contactpersoon is het aanspreekpunt voor Schooldag van de duurzaamheid in de voorbereiding naar de dag. Hij/zij zorgt ervoor dat betrokken collega’s op de hoogte worden gebracht van het programma. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat deze informatie beschikbaar is.